Gokart

Talentudvikling - For dig der vil give den gas og dyrke din passion for gokart

Tag et ophold på TronsøSkolens Gokartlinje og bliv afklaret i forhold til dit valg af ungdomsuddannelse samtidig med, at du dyrker dine interesser indenfor motorsporten.

Udvikling af dit talent

Dyrker du i forvejen gokart, kan du fortsat dyrke din passion og udvikle dig, mens du går på skolen.

TronsøSkolen tilbyder professionel undervisning og talentudvikling med ene- undervisningstimer og coacing af tidligere gokartkørere.

For dig der vil udvikle dit talent og dyrke din passion for gokart indenfor:

• Køreteknik
  • Opsætning af gokart
  • Individuel undervisning
  • datalogging
  • simulatortræning
  • Fysisk/mental træning

Maksimalt udbytte af din træning

Vi arbejder bl.a. med simulator træning og data logging, og hen over året følger vi din udvikling.
Vi benytter os af professionelle værktøjer og udstyr til at sikre dig maksimalt udbytte af dit gokart ophold.

Det er et krav, at du medbringer din egen gokart.

En solid trædesten til din videre uddannelse

Samtidig med, at du dyrker din interesse, og får olie på fingrene, kan du tage en 10. klasse. Herved bliver du styrket fagligt i dansk, engelsk og matematik, og har mulighed for valgfag i fysik og tysk.
Herudover får alle elever på en fri fagskole undervisning i køkkenet, da sund kost, ernæring og sund livsstil er en vigtig forudsætning for et ungt menneske og i særdeleshed for en, der ønsker sig en sportslig karriere.