Game Design

Linjen for digital skabertrang

Går du og drømmer om at gøre dine spilidéer til virkelighed? Så er Game Design linjefaget for dig.

Vi giver dig indblik i, og forståelse for hvad der sker bag spillenes facade og giver dig værktøjskassen til at bygge dine egne spil.

Hvad lærer man?

Vi underviser og vejleder dig gennem hele spiludviklingen og giver et solidt fundament i:

•         Programmering i C#
  •         2D grafik i Photoshop
  •         3D modellering i Blender
  •         Designprocesser
  •         mm.

Gennem året vil vi udvikle forskellige spil i spilmotoren Unity, tage på udflugter til relevante institutioner og inddrage eksempler fra både klassiske og moderne spil i undervisningen.

Derudover tilbyder vi brobygningsforløb hos Game College i Grenå sammen med de andre Frie Fagskoler, hvor eleverne samarbejder om et projekt, og har rig mulighed for at dele deres interesser på tværs af skolerne.

Hvad kan man blive?

Med en forståelse for spiludvikling har man et stort udvalg af fremtidsmuligheder, både inden- og udenfor spilindustrien.

Game Design giver et indblik i færdigheder, der er relevante for mange spændende og kreative brancher, deriblandt: Spil, IT, Film, Reklame, Kunst, Design m.fl. og vi vejleder gerne om fremtidige uddannelsesmuligheder for den enkelte.

Yderligere information

Har du spørgsmål eller er interesseret i rundvisning på skolen er du altid velkommen til at kontakte os:

Lykke Kristensen

Underviser i Game Design

lbk(at)tronsoeskolen.dk

+4551909224

Troels Nissen

Underviser i Boglig Game Design

trn(at)tronsoeskolen.dk

+4551907365

Linjen tilbydes kun via Frie Fagskoler. Så derfor er det ikke muligt at vælge denne linje som efterskolelinje.