• Præcision en formsag, blot man gør sit forarbejde korrekt.

• Linjen for dig der vil videre ud i metal eller autofagene.

• Har du hænderne skruet rigtig på, så er industriens fag hungrende efter gode, dygtige, lærlinge.

• Planlægning, dimensionering, og arbejdstegning. Selv en lille skitse kan have stor betydning.

• Teknik & Auto, med motorlære på moderne benzin og dieselmotorer.

Teknik, Metal og Auto

Fokus på teknik

Er du vild med maskiner, motorer, tekniske opgaver, konstruktion og reparation. En linje der henvender sig til erhvervsuddannelserne såsom mekaniker, smed, industritekniker, elektriker eller lignende.
En bred vifte af input som kan være med til guide dig ind på sporet af din drømmeuddannelse.
Linjen er også interessant for dig der påtænker en uddannelse som ingeniør, maskinmester, konstruktør, eller bare dig som brænder for teknikken og vil have et interessant og spændende skoleår.

Ka' du li' at bruge dine hænder?

På TronsøSkolen får du et anderledes 10. skoleår, hvor du ikke skal sidde foran tavlen dagen lang med hovedet begravet i bøger.
Du skal ud i værkstedet, have fingrene i en motor og håndtere værktøj og maskiner. En del af undervisningen foregår ved svejseapparatet, en motor eller ved computeren, og du skal ud og teste det af på en rigtig arbejdsplads i en af vores praktikforløb i løbet af skoleåret.
Vi arbejder hele tiden med projekter, som du selv har indflydelse på, og du får førstehjælpsbevis og §26 bevis til værksted.
Derudover bruger vi også tid på virksomhedsbesøg og praktikker.

Her bliver dine interesser dit springbræt til job og uddannelse
Samtidig med, at du dyrker din interesse, og får olie på fingrene, kan du tage en 10. klasse. Udover dansk, engelsk og matematik, har du også mulighed for valgfag i fysik og tysk.

Som elev på en Fri Fagskole får du også undervisning i en sund og aktiv livsstil med masser af muligheder for sport og bevægelse. Kan du li' fodbold, basket eller fitness? Eller er du mere til høj fart på gokartbanen?

På TronsøSkolen deler du opholdet med ca. 90-100 andre unge mennesker indenfor forløbene: Hestelinje, Landbrugslinje, Turismelinje og Gokartlinje.

Bliv parat til de tekniske uddannelser

Du bor på skolen sammen med en masse andre unge mennesker i et sjovt og lærerigt miljø. Vi giver dig en bred introduktion til de tekniske uddannelser, så du bedst muligt kan blive afklaret omkring dit uddannelsesvalg – og endda være et skridt foran de andre.