• Faglighed og sammenhold går hånd i hånd

• Spring og dressur på højeste plan, med landets bedste beridere.

• Fællesskabet er i højsædet.

• holdundervisning på alle niveauer

• Springundervisning, også i hold. Både ude og inde.

• Fuld fokus på udviklingen af hest og rytter, for at nå så højt som overhovedet muligt.

Hestelinje - Tronsø Equestrian Center

Missionen:

Dannelse og uddannelse, social, personlig og faglig.

Visioner:

Tronsø Equestrian Center(TEC) tilbyder kvalificeret undervisning på flere niveauer, så den enkelte elev kan vejledes eller kvalificeres til uddannelse i et erhverv med ridesport, eller dygtiggøre sig til fortsat udvikling inden for ridesporten.

Tronsø Equestrian Center har 2 indgange:

1. Tronsø Equestrian Basis/bredde

Der arbejdes på basale færdigheder med rytterens balance og grundridning. Der indøves rutiner omkring de daglige opgaver i stalden som fodring, opsyn, pasning og sikkerhed. Hvis man lejer skolehest starter man på Basis, med mulighed for at rykke på Sport.

For dig der ønsker erfaring med omgang af heste, hvor ridning og staldarbejde er en helhed. En bred tilgang til hesteverdenen, hvor der også skal være plads til hygge.

Undervisning: Her har alle elever to ugentlige ridelektioner på hold i enten spring eller dressur ved en af skolens beridere.

2. Tronsø Equestrian Sport/konkurrence

Der arbejdes målbevidst med udvikling af både hest og rytter.
Behovet for rideundervisning aftales mellem eleven og skolen. Ud over rideundervisningen arbejdes der også detaljeret med både hest og rytters fysiske træning. Kost og ernæring for ryt-ter, samt mental træning for rytter.

For eleven der ønsker koncentreret fokus på konkurrence og mindre stalddel under opholdet. Der forudsættes som minimum LB niveau og rytterlicens.

Undervisning - Dressur: Der er én ugentlig enetime af enten Bjarne Nielsen eller Peter Rahbek. Derudover en holdundervisningslektion i dressur eller spring én gang i ugen.

Undervisning - Spring: Der er én ugentlig enetime i spring af enten Peter Rahbek eller Jens Trabjerg.
Derudover en holdundervisningslektion i dressur eller spring én gang i ugen ved en af skolens beridere.

Optagelse på sport: LA dressur, LB spring på C plan eller med optagelsessamtale med aflæggelse af rideprøve.