Skip to main content

Tronsø dagligdag, rejser og events

Ingen dage er ens

På Tronsø er alle dage forskellige. Men her kan du blandet andet smugkigge på en “helt almindelig” hverdag på skolen. Fra morgensamling, madtjans, kig ind i klassen, hygge i fritiden…

Der sker altid en masse spændende og fede ting på Tronsø. Hvad end det er rejser eller nogle af de mange andre oplevelser og begivenheder på og udenfor skolen.

En dag på Tronsø

Vi står op omkring kl. 7 for at gøre os klar, og lave morgenoprydning og rengøring. Så nupper vi lidt morgenmad i spisesalen, inden vi alle mødes til morgensamling i foredragssalen, hvor vi ser Nyhederne og snakke om aktuelle ting. 

Dagens første undervisning starter, hurtigt efterfulgt af en kort fomiddagspause med forfriskninger. Så står det på undervisning indtil der bliver serveret lækker varm middagsmad kl 12. Herefter har vi altid et par timer hvor vi har fri, hvor vi bl.a. skal gøre rent og vi har mulighed for at hænge ud og slappe af på vores værelser. Vi har også undervisning om eftermiddagen. Om fredagen får vi selvfølgelig før fri, og har også mulighed for at tage hjem til weekenden.

kl. 16 starter vores fritid, hvor der bl.a. er åbne værksteder, og med fri mulighed for at gøre hvad man har lyst til og evt. tage i lektie café. Somme tider er der arrangeret forskellige aftenaktiviter man kan deltage i, mens ellers er det meget op til en selv hvad man har lyst til.

Vi spiser aftensmad ved en 6 tiden, og hyggen fortsætter indtil vi alle skal være på vores værelser kl 22. Vi bor mest på 2-mands værelser, og så er der også 3- og 4-mands værelser, der er enkelte 1-mands værelser.

Nogle weekender er der aktivitetsweekend, det betyder at der er planlagt en masse sjove ting man kan deltage i. 

Der er udvalget uger hvor erhvervslinjerne er i praktik. Man kan få helt op til 6 uger med praktik, i løbet af et år.

Et år med oplevelser

Når du først stater på Tronsø, er en af de første udflugter du vil møde, vores introtur. Vi har en introtur, hvor vi alle tager afsted på lejre for at blive rystet sammen.

Vi  har en alternative uge i efteråret hvor vi afholder Performance show, hele uge kalder vi performance uge. Her samles vi, og stråler. det er en kreativ process, hvor vi viser vores talenter frem; dans, sang, spring, skuespil og meget mere.

I januar, rejser vi på årets skitur. 

Tronsø Equestrian har også deres eget rytter stævne i marts.

Og så har vi selvfølgelig en masse hyggelige fester, såsom fastelavnsfest, høstfest, gallafest mm.

  • Hverdagens rutiner

    Morgensamling og fællessang

  • FAG OG FORDYBELSE

    Vi har fokus på din læring

  • KØKKENTEAMET

    Vi elsker også jer 😉

  • FRITID

    Pulsen op eller hæng ud…

  • VÆRKSTEDER

    Undervisning i praktisk

  • PRAKTISKE ØVELSER

    Vi kobler teori og praktik

  • KØKKENTJANS

    Vi giver alle en hånd med

  • FRITID

    Smadr din lærer i bordfodbold