Skip to main content

Tronsø Karting

Fuld fart frem…
i dit tempo

Wrooooom. Er du klar til et år med benzin i blodet og olie under neglene, så er Karting Linjen klar parat til dig!

Her kan du koble farten på gokartbanen, fordybelsen i værkstedet, fællesskab og faglighed i én linje.

Sæt i gear!

Sæt din fremtid i gear

Er du vild med gokart og ønsker at udforske dine interesser inden for motorsport samtidig med, at du træffer vigtige beslutninger om din fremtidige ungdomsuddannelse? Så er vores Gokartlinje det perfekte valg for dig!

På vores Karting linje har vi 6-7 ugentlige værkstedstimer, hvor du får lov til at arbejde direkte med din egen gokart og opbygge teknisk ekspertise.

Du vil udforske motorer og mekanik, dykke ned i sikkerhed og førstehjælp og deltage i spændende projekter. Det er den perfekte mulighed for at forberede dig til en teknisk uddannelse – og dyrke din passion for fart!

Talent, teknik og træning

Er du allerede en passioneret gokartkører, vil vores linje hjælpe dig med at tune dine færdigheder. Du får professionel undervisning med eneundervisningstimer og coaching fra erfarne gokartkørere. Du behøver ikke engang medbringe din egen gokart – vi har alt det nødvendige udstyr! (men medbring gerne).

Optimer din træning. Vi arbejder med simulatortræning og data logging og følger nøje din udvikling gennem året. Med topmoderne værktøjer og udstyr samt daglig mental og fysisk træning, vil du opleve en transformation i dine køreevner.

På vores Karting linje får vi løbende besøg fra eksterne gæsteundervisere fra motorsportsverdenen, spændende ture med fokus på motorsport og eksklusiv banetræning kun for vores elever.

Fag og fællesskab

Ekstra: For kun 450 kr. om ugen kan du deltage på Karting linjen. Dette dækker rengøringsprodukter til gokarten, bremserens, rengøringsklude, strips, bolte, møtrikker, skiver samt specialværktøj som ultralydsrenser, sporingsudstyr, bremseudlufter og data software.

Gokartlinjen er  for elever i 9. eller 10. klasse eller som en erhvervslinje med op til 6 ugers praktikmuligheder. Gør dine efterskoleår til et år med fuld fart på – i dit eget tempo. Wrooooooom!

Kig forbi: Vil du vide mere er du altid velkommen til at kigge forbi og få en snak – og sparke dæk! 

Indsæt link til book rundvisning

 • Vi nørder med teknik

  Fuld fart frem…

  På værkstedet nørder vi med teknik og arbejder med vores egen gokart. Det er mega hyggeligt.

 • Talent og træning

  Giv træningen et ekstra gear

  Vi har masser af tid til at give den fuld gas på den lokale gokart bane og køre både træning og konkurrencer – også i vores fritid.

 • Mød Isabella

  Jeg har benzin i blodet

  Vi har et godt fællesskab på tværs af linjerne. Fedt at kunne fordybe sig på værkstedet…

 • Her er drøn på

  Fællesskabet

  Vi er både rigtig meget sammen på vores linje – men også med de andre faglinjer. Man lærer rigtig mange nye at kende.

 • Mød Daniel

  Fart og fællesskab

  Fedt at dyrke sin sport på samme tid – og masser af tid til sjov og hygge!

 • FUN FACTS

  Det vidste du nok ikke…

  Vi lære også om disciplin. Så kommer du for sent til Gokart undervisningen, står den på en løbetur rundt om Tronsøen. 

 • In it to win it

  Vi går efter guldet

  Vores elever har blandet andet deltaget i nationale og internationale løbsserier.

 • Ambitioner

  Det næste niveau

  Vil du også gerne køre banesport ligesom nogle af vores tidligere elever. Så er Gokart-linjen en oplagt vej for dig. Læs om Malte Ebdrup og hans vej til toppen.

  Træner, lærer og coach

  Dennis Hedegaard er tidligere gokartkører og nu lærer, træner og coach på karting linjen. Han er uddannet automekaniker og har arbejdet i autobranchen i 15 år. 

  Dennis har en lang karriere på topplan bag sin kartingsport og efter hans aktive gokartkarriere sluttede, har han været mekaniker for aktive kørere.

  Er du klar til at give ham baghjul?